Lördag

Idag var de tävlig, de gick inge bra. Jag slog i min näsa så på måndag kommer jag säkert ha ett bawta blåmärke där. Kulkul. Nu ska jag titta på tv, vet ni om de finns något bra som man kan se på ikväll? :)


FREDAG

Har varit hos pappa onsdag -> fredag och har ingen dator. Imorgon ska jag tävla i dannemora = kliva upp tidigt som fan. Sen på kvällen då  halloweennatten eller vad man ska säga är blir jag ensam, ska fråga om Becca vill göra något med mig. Nu ska jag sova. Fy


Färga håret.

Som ni vet färgade jag håret igår, de blev inge bra. De är svart eller väldigt väldigt brunt. Men de va samma färg jag hade förr och de kommer bli den färgen jag vill ha om två veckor kanske.
Som ni vet så färgade jag håret igår, inte nöjd men de kommer bli den färgen jag vill ha om kanske två veckor. Hade den där hårfägen förut.


Tisdag

Idag ska jag färga mitt hår, och fixa mitt nya löshår. Jag ska också fixa mina naglar, och ansikte. Jag ska också rida på Totte för jag ska ju kanske rida in han i sommar så ska vi hyra film och mysa. Ganska tråkigt och ganska kul.

Idag ska jag färga mitt hår och fixa mina naglar och mitt ansikte. Sen ska vi rida, och sen åka till Tierp och hyra en film. Mysig dag.

RSS 2.0